четвъртък, 23 февруари 2012 г.

Атлас на мъжките ерогенни зони

За какво ни е карта, на която е изобразен само един обект, биха попитали не без известно право жените.

Когато става въпрос за секс, мъжът мисли с по-малката от двете си глави, което автоматично я превръща в доминантната му ерогенна зона.

Оказва се обаче, че дори най-дебелокожият самец крие и други чувствителни точки по тялото си, стига да умеете да ги откриете и да знаете как да ги „експлоатирате”, пише "Монитор".

Ето го и помагалото, което може да бъде ценно оръжие за жените:

На практика всеки възрастен човек, независимо от пола, има особено чувствителни места, допирът до които предизвиква сексуална възбуда. При мъжете и жените първичните ерогенни зони, богато снабдени с нервни окончания, са едни и същи. Те отговарят за около 80 процента от насладата. За останалите 20 на сто се грижат вторичните ерогенни зони, които са специфични за всеки отделен човек, но все пак в съответствие с пола имат определени общи характеристики.

Глава и шия

Можете да целувате не само устните, но и меката част на ухото и областта зад него. Обсипете с леки целувки цялото лице, включително челото, клепачите и веждите. Мекото на ухото можете да го хапете лекичко, да го гъделичкате с език, да го поемете с устни и веднага да го пуснете. Задната част на шията е особено чувствителна към допир и галене с пръсти.

Ръце и крака



Специално внимание заслужават участъците между палците на ръцете. Стимулирайте ги с нежни докосвания с езика. Вдигнете сексуалния градус, като погалите свивките зад колената и вътрешната част на бедрата. Направете му масаж на стъпалата, но помнете – основният ви враг е гъделът. За да го избегнете, натискайте кожата достатъчно силно, с уверени движения и топли ръце.

Гърди

Вместо да си губите времето в спорове дали стимулацията на гърдите не е чисто женска привилегия, бавно придвижете длан по посока на корема. Не забравяйте и зърната му, тъй като поради някаква шегичка на природата мъжете не само разполагат с тези нефункционални органи, но те са и почти толкова чувствителни, колкото женските. Всмуквайте ги с устни, облизвайте ги отначало по-бързо, а после бавно и нежно, и въобще правете същото, каквото ви харесва да правят и с вашите.

Корем

Жените от Ориента са убедени, че могат да задържат мъжа до себе си, стига редовно да го галят по шкембето. Правете това с кръгови движения, без да натискате много, дори под дланта си да усещате няколко сантиметра дългогодишни „бирени наслагвания”. Ако възлюбеният ви не загрухти от удоволствие, спуснете си ръката към пъпа, а после продължете движението надолу и на средата на пътя, до пубиса, задължително ще намерите чувствително местенце. Някои мъже обожават и когато жената стимулира пъпа им с език.

Гръб

Центърът на вниманието е гръбначният стълб и мястото между лопатките (или ако предпочитате ­ плешките). Движете ръката си отгоре надолу. Не е задължително да докосвате кожата с език или върховете на пръстите си. По-добре да притиснете гърдите си плътно и да започнете леко да движите тялото си в кръг.

Бедра

Тук можете да минете без нежности ­ натискайте, шляпайте, щипете (не много силно), но го правете ритмично.

Полови органи

Най-отзивчив на ласки, разбира се, е пенисът, следван от скротума. Членът (питайте партньора си) реагира чудесно на движения напред-назад, както и на стискане. Можете да свършите тази работа с ръка, но най-добре с устни. Впрочем изкуството на оралния секс е съвсем друга тема... Пробвайте да изминете пътя от юздичката през скротума, та чак до стимулация на простатата. Имайте предвид, че не всички мъже обичат да си играете с простатата им, защото се боят да не ги сметнете за хомосексуални. Ако вашият партньор не страда от подобни скрупули, намажете пръстите на ръцете си с лубрикант и ги прокарайте от главичката към тестисите, след което „слезте” още по ниско и натискайте нежно.

Още по темата...


woman.hotnews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads