петък, 24 февруари 2012 г.

6 неща, които трябва да знаете за аналния секс

 

Представяме ви шестте основни неща, които трябва да знаете, за да изпитвате или доставяте истинско удоволствие в леглото.

01.Узнайте как работи анусът

Преди да правите анален секс е добре да знаете как работи анусът. Той е отворът в края на дебелото черво, чрез който се извършва основна физиологична дейност-дефекацията. Отварянето и затварянето на ануса е контролирано от 2 сфинктера-вътрешен и външен. Тяхната чувствителност е изключително висока, поради което именно те са пътят към удоволствието или болката.

02.Как да правите анален секс

Болката при анален секс може да е свързана с напрежението върху аналните сфинктери или да е предизвикана от хемороиди или фисури. Обикновено болката се елиминира с използването на лубрикант, което горещо препоръчваме. Ако ви боли, независимо от броя на пътите, в които сте правили анален секс е добре да се консултирате с лекар.

03.Опознайте тялото си

Разберете как реагира анусът ви. Чувствителността е различна при всеки отделен индивид. Преди секс използвайте релаксиращи техники, като например дълбокото поемане на въздух. Използвайте малки играчки, вибратори, за да научите тялото си да реагира. Спирайте винаги, когато ви боли или пък се чувствате дискомфортно. Научите какво ви доставя удоволствие и какво ви е неприятно.

04.Спазвайте лична хигиена

Добре е да се почистите преди секс, като си направите клизма. Но винаги използвайте само преварена вода и никакви добавки. Освен, че не е естетично, правенето на анален секс без почистване може да доведе до сцепвания, инфекции и дори до животозастрашаващи ситуации.

05.Внимавайте!

Анусът е тънка мембрана, през която лесно могат да си проправят път опасни болести. Винаги използвайте презерватив.

06.Не робувайте на митове

Разпространено е схващането, че след като си правил анален секс вече всеки лекар ще те разпознае. Анусът действително се отпуска, но след секс винаги се стяга.. Е, освен в случаите, когато сте експериментирали дълго време с големи дилда и играчки. 





Още по темата...


gay1000.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads