вторник, 19 април 2011 г.

Бельото - непреодолимата гей страст

Всеки уважаващ себе си гей, обръща нужното внимание на бельото си - красиво, скъпо, или секси и дръзко... 
Карто че ли, този фетиш към изваяното и оригинално мъжко бельо, се разпростира все повече, тъй като дори в сайтовете за запознанства, се сформират цели групи на изкушените от него!
Ето някои наши предложения в снимков материал, за горещите ви нощи с гаджето - изненадайте го с нещо наистина различно.Прочетете и как можете да разберете повечко за този в леглото ви, съдейки по онова, което носи под дрехите:
Слиповете са предпочитани от изтънчените мъже. Тези с добри маниери и елегантни реакции.Изследвания са стигнали до извода, че голям процент от мъжете,  които носят твърде тесни слипове, са вманиачени в собствената си физика. Отделяли твърде много време за тренировки и броят хапките на своите възлюбени.Психолози смятат, че военните предпочитат такова бельо. Слиповете се носели от хора с нетипично чувство за хумор и с афинитет към правите дънки.
Широки боксери пък обичали мъжете, които не си падали по спорта и не обичали ограниченията. Това бельо се счита за най-либералният избор. То давало следните сигнали: „липса на импулсивност”, „слабо изразена творческа натура”.В същото време, се смята, че това са мъже, които са зрели и добре си знаят цената.  

Мъжките прашки?!Мъжете, които носят чак толкова изрязани „дрешки”, били готови за авантюри и предизвикателства, и можели свободно да се наслаждават на живота. Те винаги искали да пробват нещо различно и не се притеснявали от думата „мода”. Липсвали окови за тяхното въображение.
Мъжете, които не носят бельо, се считат за най-предизвикателни. Те обаче били и лишени от сексапил, тъй като изненадвали направо, без да оставят вратичка за някаква мистерия. Тези господа били със строги принципи и изключително придирчиви.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads