петък, 11 март 2011 г.

Може ли да се купи оргазъм?

Знаете ли, че жените изпитват по-често оргазъм с по-богати мъже? Поне така смятат от изданието «The Times». Учените дошли до извода, че размерът наистина има значение. Точно така: колкото по-голям е портфейла или сметката в банката на мъжа, толкова по-желан е той(някои фолк-диви това отдавна са го открили обаче, изпреварвайки всякакви учени и тем подобни изследвания:). Няма ли си банкова сметка обаче – няма хубав секс!? Или както е казал друг гениален мислител: "Няма по-хубав мъжки парфюм от аромата на... пари!"Нима това наистина е така – къде отидоха романтиката и истинската любов?!...

Въпреки всичко изследователите са дошли до извода, че колкото по-богат е един мъж, толкова по-често жената изпитва оргазъм с него. Известният психолог Томас Полет от Университета в Нюкясъл, който е провел изследването, твърди: “Честотата на женските оргазми се увеличава заедно с доходите на партньора”. Съавторът на д-р Полет, Даниел Нетъл, предполага, че жените си избират мъж, който се е сдобил с някакво високо социално положение в обществото, което му носи добри доходи. 
Същият извод се потвърждава и от други изследвания, които са се провели по-рано в Германия и САЩ. Китайски учени пък са анкетирали около 5 хил.човека и резултатите показали, че 80% от запитаните жени не биха опитвали сериозна връзка и отношения с беден мъж, колкото и красив да е той. 

Интересно би било дали преди да си легнат в един креват не трябва да се иска от мъжа да си покаже портфейла? И ако вътре в портфейла всичко е както трябва да бъде – ред кредитни карти, ред дебитни, ред КЕШ – то тогава може да се пристъпи към упражняването на занятието секс при това с троен успех по отношение на оргазмите!:) 

Статистиката си е статистика обаче, но ние от сайта сме за ЛЮБОВТА! Не ни се иска да вярваме на цифрите, а в безкористното отдаване на чувства, на собствените ни чувства спрямо любимия човек, спрямо човека до нас! Все пак нали друг мъдър човек беше казал: “Любовта ще спаси света!”, а не парите!....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads