петък, 4 март 2011 г.

Ерик - новата гей звезда на България?

Успя ли скандалният Ерик да се нареди до най - големите икони на попфолка? 
В последните години, звездата успешно провокира и скандализира публиката с визия, по - авангардна дори и от тази на Азис.Стилистите на гей елита, Вили и Маури, са направили около 10 уникални тоалета за Ерик, които го превръщат в новата гей икона на страната.Инспирирани от Жан Пол Готие, Долче и Габана, Кавали, или Шапкаря от Алиса в страната на Чудесата, дрехите на Ерик и неговите стилисти, са новия гей писък в страната.
Противоречивите въпроси около сексуалната ориентация на певеца, изказванията му в пресата, клиповете и тайнствеността около личния му живот, оставят много интересни за нас, въпроси, на които все още няма отговор...Гей ли е наистина Ерик, или това е поредната маркетингова стратегия за изграждане на хитов и успешен имидж?
Приликата на Ерик с Азис, който се превърна в нарицателно за "гей" в страната ни, ни кара да мислим, че именно Ерик ще бъде наследника на изрусения крал на чалгата.
В клиповете си "Огнена брюнетка", "Веднъж да се разпиша", "G точка" и "Моя ли си", скандалният певец показва различни гей визии - мъжка пола, футуристична бяла риза с огромна бухнала яка, перука в стил "Лондон"... 
Слуховете около Ерик са, че талантливият сопотчанин се е запознавал с красиви мъже в интернет и е излизал на срещи с тях, който са звършвали със сексуален контакт, а според злите езици, чалга звездата дори си е плащала за да прекара една нощ с расов жребец.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads