сряда, 26 януари 2011 г.

Най - популярните хомосексуалисти у нас

Кои са най - популярните лица, признали публично сексуалната си ориентация:


1. АзисКостинбродският славей отдавна си спечели титлата на най-скандалната личност у нас. При това, не защото демонстрира обратна сексуална ориентация, а заради атрактивното си сценично поведение. За Азис не е проблем да имитира раждане на сцената, да се показва с възкъси полички и да обсъжда размера на члена си. Когато обаче нещата опират до интимната му половинка  - Китаеца, Василка спуска информационната мъгла. Покрай участието им във VIP Bother народът масово започна да се чуди дали изобщо имат интимни отношения - все пак, те сами си признаха, че не правят секс. Азис пък всячески се опитваше да сложи "намордник" на Китаеца и да му разяснява какво може и какво не може да се говори.

След VIP Bother, той многократно увеличи фенската си маса именно защото не се притесняваше да говори за себе си като за жена, да обгрижва мъжа си и да бъде откровен дотолкова, доколкото една звезда може да бъде. И това стана причина за един от най-големите му успехи - свое телевизионно шоу.Към този момент, Азис демонстрира публично още няколко гей връзки, които обаче, нямаха успеха на първата му любов - Китаеца.


2. Люси Дяковска ("Ноу Ейнджълс", "Мюзик Айдъл")Люси Дяковска първо нашумя на Запад като част от групата "Ноу Ейнджълс". Формацията обаче така и не успя да постигне голям успех и за нашата гордост едва ли щеше да се говори много, ако не бе направила публичното признание, че е лесбийка. Тя моментално влезе в новините на вестниците и агенциите. А у нас тесногръдите българи мигновено започната да поклащат неодобрително глава. 

В крайна сметка, изказването на Дяковска не беше рекламен трик, защото тя в продължение на няколко години живя заедно с колежката си Жулиет Шопман. След това си дойде за малко в България, за да участва в журито на "Мюзик Айдъл 2". Още след първия кастинг обаче бе заменена от Филип Киркоров. Според някои информации, самата Люси решила да се оттегли от шоуто, понеже не й харесвало, че българските медии акцентирали само на обратната й сексуална ориентация. Според други информации обаче, от самото предаване решили, че по-добре ще бъде, ако Киркоров е в журито. Къде е истината - засега не се знае.


3. Мариус КуркинскиИнтересът към неговата сексуална ориентация беше изключително голям в началото, когато на хомосексуалистите у нас се гледаше като на болни хора. Затова и публичното му признание със сигурност шокира всички. И ако преди години някои се опитваха да пускат злобни забележки по негов адрес, то негативизмът бързо се изпари след многобройните му успехи в театъра. Постепенно общественото внимание измести фокуса си от сексуалната ориентация на Мариус на неговия талант.

"Не съм парадирал съзнателно. С мен се случи така, че цялата държава масово разбра какъв съм. Попитаха ме и аз не го скрих, а може би и защото си личи, кой знае. Винаги съм бил много спокоен със себе си. Не съм искал хомосексуализмът да ми помага в работата, за което обаче съм бил много обвиняван. Дразни ме, че това служи за рекламна цел на некадърници и затова хората се ядосват и мразят гейовете", заяви Куркински в интервю пред "24 часа".


4. Деси Петрова - СолджъраТя е едно интелигентно и хубаво момиче, което без всякакъв свян и скрупули застана пред камерите на родните телевизии и заяви, че е лесбийка. Дори родителите й разбраха от малкия екран. 

Нещо повече, Деси с показателния прякор Солджъра имаше за цел не просто да демонстрира смелост и да поразтърси предразсъдъците на българите. Тя се зае с нелеката задача да се бори за правата на всички като нея. 
От 2000 г. досега е член на българската гей организация "Джемини". Била е заместник-председател и председател на сдружението. Последните две години основната й дейност е свързана с връзки с обществеността и международни отношения.
Името й нашумя доста и покрай жалбата, която заведоха срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров за хомофобски изказвания.


5. Зара Трендафилова - Зара ("Биг Брадър") - Скандалната лолитка, нашумяла с участието си в първия формат на "Биг брадър" на родна земя, смело демонстрира сексапил и разкрепостеност в национален ефир - при това със своята съквартирантка Мел.Последвалата най - търсена корица на Плейбой, връзки с Галя от Каризма и Божидара Бакалова, "слагат" Зара на почетното пето място в днешния чарт. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads