петък, 14 януари 2011 г.

Яна: Бащата на детето ми е гей! Хванах го да се самозадоволява на порно с мъже!


Ивайло е гей и се друса!”- заяви новата порнозвезда на България- Яна. Адреналинката разкри още потресаващи подробности от съвместния си живот с Ивайло Леков. Бургазлийката разказа, че е хващала бащата на детето си да мастурбира на секс филм с мъжки ласки.

Русата майсторка на оралната любов призна, че е чувала от приятели на Ивайло за гей- оргиите му в Лондон. Дизайнерът е завършил в британската столица. Яна обаче не се притеснила, че приятелят й е имал връзки с мъже- предположила, че са само слухове.Но клюките се превърнали в реалност, след като една сутрин го хванала в действие.

След раждането на сина им Емил, младият татко бързо се отегчил от грижите за новия член на семейството. Затова гледал до късно телевизия и спял на дивана в хола. Една сутрин Яна го заварила усилено да мастурбира, докато на екрана течало гей-порно. Дизайнерът се опитал с шега да излезе от положение.Според адреналинката, Иво посегнъл към наркотиците в Англия.А под въздействието им, започнал да експериментира и със сексуалността си. Танцьорката твърди, че бившият й мъж е типичното разглезено богаташко синче, което никога не е доволно от това, което има. Този манталитет го тласкал към крайности: побоища, секс с мъже, дрога.Ивайло Леков, разбира се, отрича всичко. Според него Яна е лъжкиня, която търси евтина сензация. Той твърди, че никога не я е удрял, че майката на детето му си извадила фалшиво медицинско. Дизайнерът мисли, че дори самата тя си е пуснала порното в Интернет. Леков се зарече, че ще съди бившата си половинка за клевета.

Посетете нашето Гей списание където ще намерите много интересни новини. Още информация можете да видите ТУК.

Заповядайте в нашите магазини в страната!





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads