понеделник, 27 септември 2010 г.

Как да доставим максимално удоволствие на партньора си!

Единайсет правила, за да доставите удоволствие на партньора си. Нека сме честни: ние сме обсебени от качеството на сексуалното ни представяне. Всеки иска да се похвали с неговия или нейния успех в леглото. Това е треска, която е заразила повечето мъже и жени поне в западния свят. Безпокойството от провал определено може да повлияе в перспектива. Но в повечето случаи не е необходимо много, за да задоволите партньора си в леглото и да си изградите репутация на Дон Жуан. Много, много малко дори.O питахме се да изредим няколко правила -полезни съвети- които ще Ви помогнат да се чувствате по-уверени в леглото и да се насладите дори повече на любовния си живот ( това се касае за Вас и Вашия партньор).
  1. Прелюдия. Прелюдията е важна и затова толкова се говори за нея. И познайте защо? Очевидно мъжът бива обвинен, че не отделя достатъчно време на прелюдията и иска да ‘ премине към същността’ прекалено бързо. А не се ли състои двойката от двама души? Опитайте се да се отзовете и вложите творчество по време на прелюдията, но не забравяйте да помолите пертньора си за съдействие. Той или тя определено ще са щастливи да вземат активна роля в тази важна фаза.
  2. Hе обсипвайте партньора си с комплименти. Правилно разбрахте. Както мъжете така и жените, обичат да им се правят комплименти и да са обичани, но многото комплименти не винаги Ви отвеждат там, където искате да бъдете.
  3. Ако партньора получи впечатлението, че бива взет за глупак – независимо дали е така или не – той или тя ще се отдръпне и вероятно ще се получи обратен ефект.
  4. Чувство за хумор в леглото. Много самоуверени мъже и жени ще оценят това, когато половинката им ги разсмее дори в леглото. Опитайте се без преувеличение да внесете забава в отношенията си и спалнята си. Опитайте се да не взимате всичко на сериозно, а гледайте на секса като на забавна вълнуваща игра, а не като на състезание, където може да бъдете по-добър от нея или него. Ще откриете, че половинката Ви ще оцени това положително отношение.
  5. Грижете се за тялото си. Нищо не е по-отблъскващо от мъж или жена, които не се грижат за телата си. Поддържайте се чисти, грижете се за ноктите, косата, кожата си, носете чисто бельо. Повече коментар вероятно не е необходим.
  6. Не мислете само за себе си в леглото, а се опитайте да сте малко алтруист и позволите първо на партньора си да стигне до оргазъм. Ако й отдадете първо необходимото внимание, тя няма да се чувства пренебрегната. След това можете да се насладите на собственото си удоволствие и тя с радост ще Ви компенсира за вниманието, което сте й отделили.
  7. Експериментирайте без преувеличение. Нови ситуации и пози са винаги добре дошли, но не преувеличавайте. Не оставяйте партьoра си с впечатлението, че не го или не я уважавате. Уверете се, че партньора не се чувства използван дори, когато сте били дълго заедно. Джентълменът е джентълмен дори в леглото.
  8. Не се страхувайте да попитате какво иска партньора Ви. Може това да е малко трудно в една начална връзка и той или тя може да нямат кураж да кажат, но е важно половинката Ви да се чувства свободна да Ви каже какво той или тя предпочита, без да се страхува да сподели неговите или нейните фантазии.
  9. Оставете мнението на мачо или примадона в къщи. Не Ви е нужно и само ще разруши връзката Ви. Обръщането на достатъчно внимание към половинката Ви и влагането на здравословна креативност са ключът към успеха в леглото.
  10. Не сравнявайте половинката си с бившите си. Това е началото на края.
  11. Не се срамувайте да говорите за несигурността. Може би не точно в леглото или дори спалнята, където разговорите имат по-дълбоко значение, но през деня, по време на разходка в гората или някаква друга добра възможност, която имате. Никой не е съвършен и той или тя определено ще оценят честността. Вие не сте съперници, а партньори в леглото. Запомнете това!
http://www.4d-comfort.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads