неделя, 19 септември 2010 г.

Женени гейове, разконспирирани сте!


От известно време насам съпругът ви забравя да изпълнява задълженията си в семейното ложе. Избягва да оставате за дълго насаме и изглежда много отвеян. В главата ви веднага зажужява досадната мухичка на съмнението.

Убедени сте, че не може да е друго, освен да ви изневерява. Как обаче ще се почувствате, ако разберете, че въпросната ви съперница всъщност е мъж?! Ето ви няколко признака, които могат да ви помогнат да разгадаете мистерията.

Използва предимно есемеси

Каквото и да трябва да ви съобщи, вашият мъж избягва да ви звъни по телефона. Така прави също с приятелите си и дори с майка си. Може би трябва да се замислите над това, защото повечето представители на силния пол смятат писането на съобщения за загуба на време.

Вманиачен е по външния си вид

Съпругът ви ходи поне веднъж в седмицата в козметичния салон, а гардеробът му е пълен само с маркови дрехи във всички цветове на дъгата. Не, че е лошо да е добре поддържан, но не е ли малко прекалено?

Предпочита да излиза сам по заведения

Преди редовно сте ходили заедно на дискотека, но днес мъжът ви предпочита да ходи в определени клубове, където допускат само познати лица. С кой ли се среща там?

На ти е с поп културата

Вашият благоверен слуша най-комерсиалните поп хитове и обожава да гледа романтични комедии, както и женски предавария по телевизията. Та дори вие самата не сте толкова… женствена!

Обича да се съблича

Дали ще коси тревата отпред или ще сади цветя на балкона, съпругът ви не пропуска да съблече тениската си и да остане само по ултра къси панталонки, за да покаже атлетично тяло. Малко мъже си обръщат такова голямо внимание.

Обича приятелките ви

Вашият мъж обожава женските ви сбирки. Когато го допуснете да присъства, той обича да ви слуша, включва се в разговорите за мъже и дори се въодушевява от тези теми. Не е ли малко странно?
източник:www.gay1000.net
публикувал:Мария

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads