петък, 27 август 2010 г.

Антон Антипов




През последните 10 години Антон Антипов ( Anton Antipov ) e един от най-известните мъжки модели в света на модата, запален по бодибилдинга ( с опасност да се омазни и да прекали с това ) и VIP мъжка гей проститутка. Последното, разбира се, е неофициално.
Антек ( Anthek ) както е галеното му име, е беларус по националност и е роден на 6 май 1983 година в град Бобруйск, Беларус, в централната част на страната.


През 1996 година семейството му се мести да живее в Ню Йорк, а той се записва да учи в колеж отдавайки се на живот.




Голямата ябълка ( NY ) е идеалното място хилавият по това време младеж да се отдаде на страстите си по мъжки ласки и така да попадне в модните среди чрез влиятелни любовници от мъжки род, още повече, че физиката му е много актуална по това време, когато се търсят доста нефелни и двуполови типажи за модните подиуми. Работи за A/X и BOSS.

На по-късен етап е включен в уебсайтовете на Allamericanguys и Sixpacknow - компании със завоалирана гей насоченост, които неофициално обслужват VIP клиенти.


Към днешно време Антон работи за най-изявените агенции и модни фотографи, преспива с някои от тях, като особена професионална и емоционална тръпка (BF) му е Джон Малиновски ( Jon Malinowski ).

Голям бохем и купонджия е ; обича нощния живот, дори прекалява с него и това му навлича неприятности в професионален план, защото не винаги е бодър и изглеждащ добре за снимки, което често налага тяхната отмяна. Водката Антоне, водката .... :-)






www.belamielami.blog.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads