петък, 6 август 2010 г.

Гей България / ЛГБТ Българската гей живот

Гей България ЛГБТ, гей живота в България, включително информация за барове, какво ново и какво не, които да отидат в бара и един поглед към културата.

Изключи в продължение на много години от Съветския съюз, България е внезапно състояние на своите фут готови да донесе равенство за всички. В продължение на години, на хомосексуалните общност пред нетърпимост и дори тежки побои, ако бъдат заловени. Тъй като България установява новопридобитите свободи и се присъедини към ЕС, новите закони са били приети за защита на хомосексуалните мъже и жени.

В столицата, София, е за съжаление една от многото области, които е твърдо против приемането на хомосексуални тълпата.Въпреки, че това е град, където отивам за младежки забавления и нощен живот, София е пълна с възрастни мъже и жени, които са живели през потиснически правило и сега се приспособява към истинската демокрация. Тъй като България се присъедини към ЕС тази година, нещата ще започнат да променят бързо.

Нов, просперираща икономика е причина за свободното време. Това позволява на българите възможност да се ползват през свободното време и хомосексуалните, така и за хетеросексуалните. Дейности се ползват от други лица в Париж, Ню Йорк, Лондон, Сан Франциско, и други големи градове - на кино, се ползват с една студена бира, случайни разговори, или имат хубаво ядене заедно вече могат да възникнат в София и други български градове, без да прибягва.

Въпреки, че гей тълпата не е лесно приети още, времето се променят. Броят на хомосексуалните граждани, които се чувстват комфортно в разкриващи тяхната истинска същност, се увеличава. Много от тези гей мъже и жени са щастливи, които участват в ежедневния живот. Много от тях започват да се чувстват удобно свързване заедно и споделяне на истории на дискриминация, насилие и отчуждение са се почувствали по-малко от едно десетилетие по-рано.

В тези дни, хомосексуалистите са били гледани от мнозинството като несъвършен. Въпреки, че много български граждани и политически фигури, много трудно успяват да си тръгнем от този дискриминационен вяра, нов закон за защита на хомосексуалните мъже и жени, опит одобрение през 2002 година. Той премина парламент гласува в края на 2003 г. и е била постановена като закон през 2004 година.Независимо, голям брой на населението хомосексуалните са убедени, че единствената причина законопроектът премине се дължи на факта, че България се присъединява към ЕС и иска да бъде видяна от всички като толерантни, както и всяка европейска страна.

В същото време в България и други страни от Източна Европейските общности, много гейове и лесбийки помня насилие те издържаха.Следователно, те избягват обществените места, включително и малкия брой на гейове и лесбийки заведения. За тези, които търсят партньори в живота, пред които са изправени, идващи от килера си или да намерят алтернативен начин за срещи с други гей мъже и жени. Това е особено вярно за мъжете, които са по-колебливи в разкриването им сексуален характер.

София се променя бързо. В повечето случаи, на гей общността просто се нуждае от повече членове да успее. В резултат на това някои хомосексуалисти са констатацията, че с променящите се времена идва на откровение, че е добре да се излезе от килера.

Голям процент от гей порно в момента се изнасят от България. Въпреки че е примамка за лесно пари в брой, много смятат, че това се случва, защото хомосексуалистите се чувстват нуждата да се издигнем над техните потисници, като им показват, че хомосексуалността е приемлив начин на живот.Друг аргумент е, че България се опитва да докаже, тъй като тя се присъедини към ЕС, че те са също толкова приемането на други страни.

ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални, транс пол) се надява да помогне на България, както тя се натъква на тези променящите се времена.Справка на сайта показва, че хомосексуалистите "Джемини" започват да се роят София. Градовете на издръжката на живота е съблазнително, но е голям град, който позволява гейовете и лесбийките да се дистанцират от неодобрителен членове на семейството и приятелите. Има и все по-голям гей сцена с голям брой гей заведения на разположение на онези, които желаят да излязат от килера. Това го прави лесно за хомосексуалните мъже и жени да намерят партньори в живота.

Спартак, модерен дискотека, разположени в близост до университет, парламентът и област центъра получава най-много бизнеса. Спартак се превърна в основен свърталище на много софиянци. София предлага и други гейове и лесбийки заведения, но очакваме да открием хетеросексуални хора. Много от тези предприятия (Спартак, Expose, Фламинго и т.н.) предлагат страхотни забавления. Това създава още по-микс на гей и прави мъжете и жените на чести тези барове и клубове. Не забравяйте, че дори и с променящите се времена, на мафията ли все пак имат ръка в някои от фирмите в София.

В България "ЛГБТ организации сайта на" Джемини " ясно посочва, че неговата мисия "е да се създаде едно по-добро общество за ЛГБТ в България." ЛГБТ надява България да продължи да се променя, така че всички гейове, лесбийки, бисексуални и транс хора пол да се чувстват сигурни и да бъдат приети в страната."Джемини" в момента работи по програми с UNAIDS допринесе за създаването на образователни и информационни програми.

БГО "Джемини" също помага да формират гейове и лесбийки в рамките на определени групи, общности, за да сложи край на изолацията, че много хомосексуални хора да се чувстват. Като се има предвид времето, има обещание, че тези програми може да доведе до отклонение за всички.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Flamingo ads